Slide
terkövezes, terkő, terko lerakas, kerites, epites

Hétfő - Péntek 08:00 - 17:00

AHOL JELEN VAGYUNK SZOLGÁLTATÁSAINKKAL   >>>   DUNAKESZI   >>>   FÓT   >>>   GÖD   >>>   VÁC   >>>   VERESEGYHÁZ   >>>   GÖDÖLLŐ   >>>   KISTARCSA   >>>   MAGLÓD   >>>   ASZÓD   >>>   BUDAKALÁSZ   >>>   SZENTENDRE   >>>   BUDAPEST ÉS TÉRSÉGÉBEN

TERASZOK

 

Nincs is jobb, mint eltölteni néhány kellemes órát egy stílusosan kialakított, komfortos és tágas teraszon. Korábban Ön a teraszát, erkélyét csak az év töredékében tudta használni, beépítve viszont egész évben élvezheti ennek előnyeit, hiszen a teraszbeépítéssel mind a négy évszakban a ház vagy lakás teljes értékű részévé válhat. Beépített teraszát ezerféle módon hasznosíthatja a saját igényei, illetve szükségletei szerint. Igény szerint befedjük teraszát hogy egész évben használhassa az időjárás viszontagságainak ellenére. Vállaljuk pergolák új teraszok építését komplett kivitelezéssel. Meglévő régi teraszok átalakítását, bővítését.

Arkus Sandor Terkogyar Dunakeszi

Árkus Sándor

Ügyvezető

   

A szakmát 1994-ben kezdtem el, családi vállalkozás keretében Ausztriában. 1999-ben alapítottam meg cégemet Magyarországon, azzal a céllal, hogy valóban minőségi szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Remélem Önt is mihamarabb visszatérő ügyfeleink közé sorolhatjuk.
 
 

 

  0620 955 1600  

info@terkogyar.hu  

 
 

 

TÉRKÖVEZÉS

A térkő egyre több háznál elterjedt építőelem, mely több előnnyel...

további infók

KERÍTÉSEK

A kerítés építése és tervezése sok ingatlan tulajdonos számára nem a túl...

további infók

TERASZOK

Nincs is jobb, mint eltölteni néhány kellemes órát egy stílusosan...

további infók

FÖLDMUNKA

Vállaljuk kisebb épületek szakszerű elbontását a törmelék elszállítását...

további infók

Érdemes tudni, hogy vállaljuk még faház, tüzelő tároló, fa játszótér, garázs, fatároló, kerti tároló, szerszámtároló elkészítését is, kedvező áron és kiváló minőségben.

Kapcsolat

Üzenet részt kérjük, hogy minél részletesebben töltse ki (terület méretei a kért munka pontos részletei), illetve kérjük, hogy a helyszínről egy pár képet mellékeljen. Mi a lehető leghamarabb megkeressük Önt. Várjuk jelentkezését!

 

epi logo

 ELÉGEDETSÉGI GARANCIA 

KM-13-3446-062015

Az Építkezők Országos Egyesülete Ellenőrző és Minősítő Bizottsága igazolja, hogy az jogosult az építőipari panaszmentességi igazolás birtoklására.

 

altalanos szerzodesi feltetelek

Transfer Budapest HungaryPrivate Transfer BudapestTransport BudapestGet Bus TourTaxi Cab Budapest

Please publish modules in offcanvas position.

X

Right Click

No right click