Slide
terkövezes, terkő, terko lerakas, kerites, epites

Hétfő - Péntek 08:00 - 17:00

AHOL JELEN VAGYUNK SZOLGÁLTATÁSAINKKAL   >>>   DUNAKESZI   >>>   FÓT   >>>   GÖD   >>>   VÁC   >>>   VERESEGYHÁZ   >>>   GÖDÖLLŐ   >>>   KISTARCSA   >>>   MAGLÓD   >>>   ASZÓD   >>>   BUDAKALÁSZ   >>>   SZENTENDRE   >>>   BUDAPEST ÉS TÉRSÉGÉBEN

Térkövezés

 

A térkő egyre több háznál elterjedt építőelem, mely több előnnyel is rendelkezik más burkolatokhoz képest. Az időállósága lényegesen tartósabb a betonnál és az aszfaltnál továbbá sokkal esztétikusabb is.
Másik nagy előnye ha esetleg valami nem várt meghibásodás esetén ( csőtörés,kábel szakadás vagy egyéb földfelszín alatti meghibásodás ) nem kell verejtékes munkával feltörni. Könnyen bontható és a legkisebb anyagi veszteséggel visszaállítható az eredeti állapot.
Sokféle színben, formában vásárolható meg, könnyen beszerezhető, így mindenki egyedi ízlésének megfelelően alakíthatja ki a burkolandó területet.
Az első lényeges szempont hogy milyen igénybe vételnek lesz kitéve a leendő térkővel burkolt területünk (gyalogosforgalom, személygépkocsi illetve tehergépjármű forgalom) ennek figyelembe vételével kell a kijelölt terület tükörmélységét kialakítani.
A föld kiszedését a szegélyezés követi ami arra hivatott hogy a térkő oldal illetve kereszt irányú mozgását gátolja. Ezt követi a teherhordó réteg terítése és tömörítése teherhordó rétegnek, bazalt zúzalékot szoktunk használni jó vízáteresztő képessége és ékes szemcseszerkezete miatti kiváló tömöríthetőségi tulajdonságai végett. Kellő tömörítés után szintén bazalt őrleményből készítjük az ágyazó réteget is amire a térkövet rakjuk.
A térkő lerakását a szélek bevágása a fugák besöprése és a végleges bevibrálása követi.

Arkus Sandor Terkogyar Dunakeszi

Árkus Sándor

Ügyvezető

   

A szakmát 1994-ben kezdtem el, családi vállalkozás keretében Ausztriában. 1999-ben alapítottam meg cégemet Magyarországon, azzal a céllal, hogy valóban minőségi szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Remélem Önt is mihamarabb visszatérő ügyfeleink közé sorolhatjuk.
 
 

 

  0620 955 1600  

info@terkogyar.hu  

 
 

 

TÉRKÖVEZÉS

A térkő egyre több háznál elterjedt építőelem, mely több előnnyel...

további infók

KERÍTÉSEK

A kerítés építése és tervezése sok ingatlan tulajdonos számára nem a túl...

további infók

TERASZOK

Nincs is jobb, mint eltölteni néhány kellemes órát egy stílusosan...

további infók

FÖLDMUNKA

Vállaljuk kisebb épületek szakszerű elbontását a törmelék elszállítását...

további infók

Érdemes tudni, hogy vállaljuk még faház, tüzelő tároló, fa játszótér, garázs, fatároló, kerti tároló, szerszámtároló elkészítését is, kedvező áron és kiváló minőségben.

Kapcsolat

Üzenet részt kérjük, hogy minél részletesebben töltse ki (terület méretei a kért munka pontos részletei), illetve kérjük, hogy a helyszínről egy pár képet mellékeljen. Mi a lehető leghamarabb megkeressük Önt. Várjuk jelentkezését!

 

epi logo

 ELÉGEDETSÉGI GARANCIA 

KM-13-3446-062015

Az Építkezők Országos Egyesülete Ellenőrző és Minősítő Bizottsága igazolja, hogy az jogosult az építőipari panaszmentességi igazolás birtoklására.

 

altalanos szerzodesi feltetelek

Transfer Budapest HungaryPrivate Transfer BudapestTransport BudapestGet Bus TourTaxi Cab Budapest

Please publish modules in offcanvas position.

X

Right Click

No right click